Welcome to the H4O - HUMMER 4x4 Off Road.
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Baja

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Hinckley, Utah
    Posts
    1,022
    Thanks
    142
    Thanked 155 Times in 128 Posts

    Problem using with Tapatalk Pro

    Tapatalk Pro will not open hummer4x4offroad. It will not even show it as a choice when I do a search. If I try using hummer4x4offroad.com it says it can't find it. I'm using a Motorola edge plus. I've log out/in on Tapatalk. I've cleared the cache and did a force stop.
    Any ideas?
    Thanks

    Know your Bugs Bunny.... Very important.

  2. #2
    El Diablo
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Scottsdale
    Posts
    9,675
    Thanks
    740
    Thanked 3,498 Times in 1,766 Posts
    Thanks, they must've broken something on their end. For example, last week they said I was about to be delisted because they couldn't find the forum but their own homepage said everything was current. I'll get it straightened out.

  3. #3
    El Diablo
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Scottsdale
    Posts
    9,675
    Thanks
    740
    Thanked 3,498 Times in 1,766 Posts
    Try again, it should be there. I don't know how or why they ****** this up.

  4. #4
    Hammer Down!
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Arizona
    Posts
    6,462
    Thanks
    2,077
    Thanked 1,386 Times in 992 Posts
    That started happening to me too a couple days ago.

    Sent from my moto z4 using Tapatalk
    “Life's hard. It's even harder when you're stupid.”
    John Wayne


  5. #5
    "Like Nothing Else"
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Indianapolis, IN
    Posts
    3,378
    Thanks
    747
    Thanked 502 Times in 378 Posts
    I noticed this as well. I'm back in now. Thanks alrock

    Sent from my SM-G950U using Tapatalk
    -2009 H3 Alpha/Adv||SAS/SOA
    -2008 H3 Alpha-RIP

  6. #6
    All Terrain
    Join Date
    May 2018
    Location
    Alabama
    Posts
    692
    Thanks
    23
    Thanked 116 Times in 100 Posts
    Had the same problem. Actually deleted the app and reloaded it on my iPhone.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. #7
    Baja

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Hinckley, Utah
    Posts
    1,022
    Thanks
    142
    Thanked 155 Times in 128 Posts
    Thanks alrock. It works now.

    Know your Bugs Bunny.... Very important.


 

Similar Threads

  1. New tapatalk
    By Zach in forum Forum Help and Suggestions
    Replies: 18
    Last Post: 02-12-2015, 06:55 PM
  2. Tapatalk pop-up
    By Fish in forum Forum Help and Suggestions
    Replies: 6
    Last Post: 02-01-2015, 05:08 PM
  3. Tapatalk is now free
    By alrock in forum The Firepit
    Replies: 5
    Last Post: 06-19-2013, 04:31 PM
  4. Tapatalk is up!
    By alrock in forum Forum Help and Suggestions
    Replies: 23
    Last Post: 12-26-2011, 09:29 AM
  5. Tapatalk
    By Zach in forum Forum Help and Suggestions
    Replies: 16
    Last Post: 12-14-2011, 02:28 PM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Logout